BHV


Er is geen paniek, en dat willen wij graag zo houden.

Natuurlijk kent u, als werkgever of verantwoordelijke de noodzaak van preventie en veiligheid. De veiligheid en gezondheid van uw mensen moeten gewaarborgd zijn. Het verantwoord invoeren en onderhouden van deze aspecten kost u echter veel tijd en energie. Wij begrijpen dat u deze tijd en energie beter kunt besteden. Ascendens adviseert u graag en goed over alle facetten van preventie en veiligheid.bhv.jpg

Wij van Ascendens werken dagelijks in de praktijk van zorg, EHBO, brandweer en veilig­ heid. Met die ervaring en kennis voeren wij u soepel door dit traject. Het bespaart u straks ook veel zorgen, calamiteiten, onnodige stress of erger. Wij bieden training, dienstverlening en advisering in dienst van uw veiligheid en uw rust. Wij doen dit op een vriendelijke, correcte en professionele manier, gebaseerd op een gedreven en ontspannen samen­ werking. 

Een noodzakelijk goed

De bedrijfshulpverleners in uw organisatie vormen een voorpost voor politie, brand­ weer en ambulance. Als er brand uitbreekt, als er een ongeluk gebeurt, bij welke cala­ miteit dan ook, weten deze collega’s wat ze moeten doen. Eerste hulp verlenen, brand­ bestrijding, mensen uit het gebouw leiden, alarmering. Snel en vakkundig, maar zonder paniek te zaaien. Wettelijk zijn de taak­ gebieden: eerste hulp, brandbestrijding, ontruiming en communicatie. Elke organi­ satie heeft mensen nodig die deze taken uitvoeren; in grotere bedrijven zelfs met ploegleider of Hoofd BHV. De diverse oplei­ dingen zijn afgestemd op de behoefte van uw organisatie. Van basisopleiding BHV tot en met branchespecifieke opleidingen.
Onze maatschappij heeft veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Dat spreekt uit de verplichting voor bedrijven een BHV­ organisatie op poten te zetten en te onder­ houden. Dat is veilig, gezond en het past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. 


ascendens_1.jpg