Wie zijn wij

 

Natuurlijk kent u, als werkgever of verantwoordelijke de noodzaak van preventie en veiligheid. De veiligheid en gezondheid van uw mensen moeten gewaarborgd zijn.
Het verantwoord invoeren en onderhouden van deze aspecten kost u echter veel tijd en energie. Wij begrijpen dat u deze tijd en energie beter kunt besteden. Ascendens adviseert u graag en goed over alle facetten van preventie en veiligheid.

Wij van Ascendens werken dagelijks in de praktijk van zorg, EHBO, brandweer en veiligheid. Met die ervaring en kennis voeren wij u soepel door dit traject. Het bespaart u straks ook veel zorgen, calamiteiten, onnodige stress of erger. Wij bieden training, dienstverlening en advisering in dienst van uw veiligheid en uw rust. Wij doen dit op een vriendelijke, correcte en professionele manier, gebaseerd op een gedreven en ontspannen samenwerking

Ascendens Opleidingen is opgericht in 2002. “Praktijkervaring en maatwerk” zijn de pijlers van onze cursussen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden binnen het opleidingscircuit alsmede facilitaire diensten zoals ontruimingsplannen, vluchtwegtekeningen, BMI, technisch tekenwerk, ontruimingsoefeningen, calamiteitenplannen en RI&E .

Het bijscholen van medisch personeel met geaccrediteerde opleidingen voor huisartsen, doktersassistentes, fysiotherapeuten etc. zitten in het pakket. Maar ook streven we naar meer betrokkenheid van leken bij calamiteiten op de werkplek. Wij richten ons ook tot degene die zich in wil zetten voor het verlenen van eerste hulp bij allerlei ongevallen in de thuissituatie en de naaste omgeving. Wij proberen de cursisten zoveel mogelijk praktijkgerichte handvatten aan te reiken voor het vervullen van deze taken.

Ascendens Opleidingen leidt tevens geïnteresseerden op als instructeur NRR of Oranje Kruis. Wij werken volgens de richtlijnen en het curriculum van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) en het Oranje Kruis.

Ascendens Opleidingen bestaat uit eigenaar/directeur/instructeur John Roks, die met zijn achtergrond binnen de Intensive Care en de spoedeisende hulp en carriere als ambulanceverpleegkundige een deskundige en stabiele factor is. Verder werken wij met een groeiend korps van freelance NRR gecertificeerde instructeurs, brandweerinstructeurs en brandpreventiemedewerkers.

Naast dit totaalaanbod wordt onze dienstverlening gekenmerkt door individuele aandacht, korte communicatielijnen en maatwerk.

 

 

Ascendens Opleidingen “vòòr als de nood het hoogst is