Instructeur NRR
 

Ascendens Opleidingen is een door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) gecertificeerd opleidingsinstituut voor instructeurs. Al onze trainingen worden verzorgd door instructeurs die werkzaam zijn in de acute hulpverlening, daarnaast staan zij geregistreerd als erkend docent-instructeur bij de NRR/ERC. Alle cursisten worden aangemeld in het Course Management System van de Europese Reanimatie Raad. Iedere deelnemer ontvangt een digitaal NRR/ERC certificaat.

De cursussen van Ascendens zijn gestoeld op een weloverwogen onderwijskundige visie. De cursist staat centraal. Ascendens werkt tijdens trainingen uitsluitend met kleine groepen cursisten. Zo wordt door elke cursist een optimaal leerrendement behaald.

Cursistencomfort is van essentieel belang tijdens de training. Een veilig leerklimaat, een training aangepast aan de doelgroep, duidelijk haalbare doelstellingen en positieve coaching zijn belangrijke elementen voor een geslaagde training. Door een positieve leerervaring worden cursisten beter voorbereid.

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan didactiek, reanimatievaardigheden en bijbehorende wetenschappelijke achtergronden.

Na afronding van de opleiding bent u in staat om, geheel zelfstandig, het reanimatieonderwijs te verzorgen conform de richtlijnen, de opleidingsvisie en de opgestelde eindtermen van de Nederlandse Reanimatie.

 

Cursustitel

Instructeur NRR BLS/AED/PBLS

Cursusmateriaal

 

  • De cursusprijs is inclusief beademingsmasker, USB stick voorzien van presentatie en NRR/ERC documenten voor de basiscursus. 

 

Vereiste vooropleiding

  • Diploma verpleegkundige
  • Artsen diploma
  • Geldig SOSA-diploma ambulance chauffeur
  • Certificaat of diploma van een opleiding in de gezondheidszorg, niveau 4/5
  • Geldig certificaat Instructeur Eerste Hulp (bv. van organisaties als Het Oranje Kruis, Medic First Aid)

 

Certificering

Diploma Instructeur NRR

Leslocatie

In overleg

Cursustarief

Basiscursus BLS/AED

16 uur + 4 uur stage

€ 530,- per cursist 0% BTW

Herhaling BLS/AED 6 uur € 265,- per cursist 0% BTW
Herhaling BLS/AED/PBLS 8 uur € 290,- per cursist 0% BTW
Basiscursus PBLS 4 uur € 200,- per cursist 0% BTW